(untitled) (Salam International Academic Journal, 2012)
دلایل تغییر فتوی یک موضوع بسیار مهم و حساس است. در این مقاله، نویسنده در ابتدا با توضیح عنوان، اصطلاحات فقهی مختلفی را مورد بررسی قرار داده و در بخش اول تلاش کرده ثابت کند که فتوا با گذشت زمان تغییر می‌کند. برای این منظور دلایل مختلفی ارائه داده است. در بخش دوم، علل تغییر فتوا را بیان کرده که به نظر نویسنده هفت عامل هستند: تغییر اجتهاد، تغییر عرف، تغییر زمان، تغییر مکان، تغییر مصلحت و مفسده، تغییر علت و تغییر وضعیت مستفتی.