(untitled) (Salam International Academic Journal, 2025)
"بهرنیو هېوادونو ته د افغانانو مهاجرتونه؛ عوامل، پایلې او حل لارې" تر عنوان لاندې، د سلام پوهنتون ملي علمي کنفرانس د مقالو د ټولګې د نشر په مناسبت، د څېړنې، تألیف او ژباړې د محترم رئیس، ښاغلي دوکتور حمیدالله مزمل د پیغام بشپړ متن، پي ‌ډي اف کاپي کې ترلاسه کولائ شئ