(untitled) (Salam International Academic Journal, 2014)
در هر کشور یا جامعه، قوانین و مقررات دینی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اخلاقی و حقوقی مختلفی وجود دارد که از طریق آن‌ها جامعه سازمان‌دهی می‌شود و روابط میان مردم آن منطقه مدیریت می‌گردد. قوانین و رویه‌های کیفری یکی از ویژگی‌های هر کشور یا جامعه هستند که جرایم و روش‌های محاکمه را مدیریت می‌کنند و نیازهای آن جامعه خاص را برآورده می‌سازند. در عین حال، در میان این مجموعه قوانین و رویه‌های کیفری، شباهت‌ها و تفاوت‌هایی از کشوری به کشور دیگر و در جوامع مختلف وجود دارد. این مقاله تلاش می‌کند تا نظام‌های مختلف رویه‌های کیفری در جهان که در عمل مورد استفاده قرار می‌گیرند را شناسایی کرده و آن‌ها را به تفصیل توضیح دهد.